نمك طول عمر را افزايش مي‌دهد؟

به وبلاگ جامع پزشكي خوش آمديد.

نمك طول عمر را افزايش مي‌دهد؟

“توصيه ها سخت است. من نمي دانم آيا مي توان گفت كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود. اما نتايج تحقيقات ما اين را نشان مي دهد.” به گزارش تيتر نيوز ، فراديد “پيشنهادات رسمي نمك به وضوح بيان مي كند كه نمك زياد براي سلامتي شما مضر است.” اين توصيه ها …

نمك طول عمر را افزايش مي‌دهد؟ https://titr-news.ir/2021/07/نمك-طول-عمر-را-افزايش-مي‌دهد؟/ تيتر نيوز Fri, 16 Jul 2021 19:29:49 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/07/نمك-طول-عمر-را-افزايش-مي‌دهد؟/ “توصيه ها سخت است. من نمي دانم آيا مي توان گفت كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود. اما نتايج تحقيقات ما اين را نشان مي دهد.” به گزارش تيتر نيوز ، فراديد “پيشنهادات رسمي نمك به وضوح بيان مي كند كه نمك زياد براي سلامتي شما مضر است.” اين توصيه ها …

“توصيه ها سخت است. من نمي دانم آيا مي توان گفت كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود. اما نتايج تحقيقات ما اين را نشان مي دهد.”

به گزارش تيتر نيوز ، فراديد “پيشنهادات رسمي نمك به وضوح بيان مي كند كه نمك زياد براي سلامتي شما مضر است.” اين توصيه ها حاكي از آن است كه نمك فشار خون را بالا مي برد و بيماري قلبي و سكته مغزي را تقويت مي كند.

يك نظريه اين است كه نمك زياد باعث احتباس آب در خون مي شود ، فشار خون را كاهش مي دهد و فشار خون را افزايش مي دهد. بنابراين ، توصيه مي شود بزرگسالان بيش از 60 گرم نمك در روز ، معادل يك قاشق چاي خوري در هر سر مصرف كنند. رعايت اين قوانين آسان نيست وقتي مي دانيد كه مثلاً دو قرص نان فقط 10 گرم نمك دارد.

سازمان بهداشت جهاني مي گويد نوشيدن كمتر از 50 گرم نمك در روز مي تواند باعث يك ميليون مرگ سالانه در سراسر جهان شود. جلوگيري از ميليون ها مرگ اكثر كشورها متعهد به دستيابي به اين هدف تا سال 2025 هستند. در كشورهايي مانند انگليس ، براي جلوگيري از مصرف نمك ، غذاهاي شور مانند گوشت هاي فرآوري شده حدود 60 درصد ماليات دريافت كرده اند.

اما اكنون سوالاتي در مورد اينكه آيا نمك واقعاً براي همه ما مضر است وجود دارد. اين سوic ظن ها با مقاله اخير در قلب اروپاييان افزايش يافته است. نويسنده اين مقاله ، كه از قبل طرفدار كاهش مصرف نمك است ؛ وي مي گويد نتايج اين مطالعه او را “متعجب” كرده است.

به طور خلاصه ، اين مطالعه نتيجه گرفت كه مصرف روزانه 10 و 12 گرم نمك مي تواند اميد به زندگي را افزايش دهد.

اين مطالعه به سرپرستي پروفسور فرانتس ميسرلي ، وي را نيز به دليل بيماري قلبي در مركز قلب سوئيس در دانشگاه برن متعجب كرد.

“در طول زندگي من ، به عنوان يك مبلغ مذهبي ، به من توصيه شده است كه مصرف نمك را كاهش دهم.” وي افزود: من هميشه به بيمارانم گفته و مقالاتي را منتشر كرده ام كه ​​در آنها گفته ام براي كاهش فشار خون و عادي سازي فشار خون ، بايد نمك دريافتي را كاهش دهيد.

در سال 2018 ، ماسريلي براي نوشتن سرمقاله در The Lancet دعوت شد تا در مورد مقاله اي كه محققان كانادايي پس از 8 سال ملاقات با 94378 بزرگسال 35 و 70 ساله در 18 كشور جهان نوشتند ، اظهار نظر كند.

محققان به اين نتيجه رسيده اند كه مصرف نمك با بيماري هاي قلبي در ارتباط است ، اما فقط در جوامعي كه مصرف نمك روزانه بيش از 12.5 گرم است.

آنها نتيجه گرفتند كه “استراتژي هايي كه باعث كاهش مصرف نمك در اين جوامع مي شوند و همه جوامع قابل اصلاح نيستند”.

ماسلي گفت كه نتايج اين مطالعه اعتقادات وي را به چالش مي كشد. “من از خودم پرسيدم:” توصيه براي قطع نمك از كجا آمده است؟ ” من هيچ مدركي پيدا نكردم كه بتواند من را متقاعد كند كه اين ايده درست است. بنابراين به همكارانم گفتم: “ببينيد ، اگر نمك باعث بيماري قلبي و مرگ شود ، مصرف زياد آن مي تواند خطرناك باشد. “بنابراين بياييد به رابطه بين اميد به زندگي ، مرگ و نمك در سراسر جهان نگاهي بيندازيم.”

استادان و شركاي لهستان ، سوئيس و ايالات متحده مصرف نمك و اميد به زندگي را در 1010 كشور بررسي كردند. داده هاي مصرف نمك از مطالعه منتشر شده در مجله Biomass در سال 2013 بدست آمده است.

از آنجا كه مصرف زياد نمك به عنوان يك عامل خطر براي بيماري هاي قلبي و مرگ زودرس در نظر گرفته مي شود ، انتظار مي رود كه يك رژيم غذايي با نمك بالا اميد به زندگي را كوتاه كند.

“اما ما تعجب كرديم كه دريافت نمك بيشتر اميد به زندگي افراد را افزايش مي دهد.”

اين تحقيق دليل اين امر را توضيح نمي دهد. اما پروفسور مازرلي و همكارانش نتيجه گرفتند كه “يافته هاي آنها با اين ايده كه مصرف سديم قديمي زندگي يا مرگ زن را كوتاه مي كند” مغايرت دارد.

ماسرلي مي گويد: “توصيه آن سخت است.” نمي دانم آيا مي توان گفت كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود. “اما نتايج تحقيقات ما اين را نشان مي دهد.”

وي مي افزايد كه برخي از واقعيت ها را نمي توان ناديده گرفت. “زنان در هنگ كنگ بيشترين اميد به زندگي را دارند. آنها به طور متوسط ​​87 سال عمر مي كنند و وزن اين زنان به طور متوسط ​​56 كيلوگرم و 90 گرم نمك در روز مصرف مي كنند.”

وي افزود: اگر نمك دريافتي روزانه آنها را با وزن تنظيم كنيم ، ميزان نمك دريافتي آنها 25 برابر مردان معمولي آمريكايي است. “با اين حال ، آنها هنوز هم بيشتر از يك مرد متوسط ​​آمريكايي زندگي مي كنند.”

به نظر مي رسد اين مطالعه در ايالت ها باشد. در حمايت از ادعاي دكتر جيمز دنيكولانتونيو ، متخصص قلب در ايالات متحده در سال گذشته. وي پس از مرور 500 مقاله در مورد مصرف نمك ، فشار خون و بيماري هاي قلبي ، به اين نتيجه رسيد: “بسياري از ما نيازي به كاهش نمك مصرفي نداريم.” در واقع ، براي بيشتر ما ، مصرف نمك بيشتر براي سلامتي شما مفيد است.

DiniColantonio دريافت كه “در حدود 80٪ افراد فشار خون طبيعي دارند [براي مثال كمتر از ۸۰/۱۲۰ mmHg]به دليل مصرف نمك فشار خون بالا ندارند. وي ادامه داد: حتي در افرادي كه فشار خون بالا دارند ، 55 سال كاملاً در برابر اثرات نمك در فشار خون ايمن است.

وي ادامه داد: بسياري از موارد مانند ورزش ، كافئين ، داروهاي خاص و تعدادي از بيماري ها بدن را از نمك مي كاهد. دادن توصيه هاي عمومي ، از جمله اينكه همه بايد از يك رژيم غذايي كم نمك استفاده كنند ، مفيد نيست.

“ما براي بهبود سلامت خود ورزش مي كنيم ، بنابراين اگر در حين ورزش قورت دهيم و نمك از طريق دهان دفع شود ، نبايد به فرد بگوييم مانند ديگران مصرف نمك را كاهش دهد.” اين مي تواند ميزان نمك بدن را كاهش دهد. “

“علاوه بر اين ، كمبود نمك مي تواند ضربان قلب ، هورمون استرس و سطح هورمون انسولين را افزايش دهد. بنابراين كاهش نمك مي تواند براي بدن بسيار خطرناك باشد.”

اين ايده كه بخش كوچكي از مردم “به نمك حساس هستند” و اغلب از اثرات منفي آن در امان هستند ، نزديك به يك دهه است كه وجود دارد.

تيم اسپكتر ، دانشمند مشهور بريتانيايي مي گويد آنچه در مورد مصرف بيشتر غذاها گفته شده اين است كه اين معيار براساس يك فرد متوسط ​​است. “هيچ كس واسطه نيست و تاكنون تمام داروها و غذاهاي يك زن يا مرد واسطه هستند و ميزان غذاي مصرفي بر اساس نياز آنها تعيين مي شود. در مورد نمك نيز همين امر صدق مي كند.” اين حساسيت دارد ، اما بقيه موارد نه “

او مي گويد: “بدن هر فرد متفاوت به نمك پاسخ مي دهد.” “تحقيقات زيادي وجود دارد كه نشان مي دهد برخي از مردم واكنش بسيار شديدي به نمك نشان مي دهند و در واقع به نمك حساس هستند.” او مي گويد درست است كه چنين نظريه اي بسيار بحث برانگيز است ، اما همه روزانه در اين مورد اتفاق نظر دارند.

انجمن قلب آمريكا مقاله اي را در سال 2016 منتشر كرد كه در آن حساسيت نمك با ژن ها مرتبط بود. يك مطالعه در سال 2011 ، منتشر شده در ژورنال Genetics Nature ، نشان داد كه شش مكانيسم مختلف ژنتيكي در فشار خون بالا نقش دارند.

اما نكته اين است ، شناسايي افرادي كه به نمك حساس هستند يك چالش است. پروفسور اسپيكر مي گويد: “آنچه ما نياز داريم نگرشي است كه رژيم هاي فردي را تأمين كند و غذاي پسر عموي را به كسي توصيه نكند.”

اسپكتر كه 185 مقاله در مورد رابطه فشار خون پايين و فشار خون بالا در يك سال منتشر كرد ، مي گويد: “با فشار خون طبيعي در افراد ، نمك روزانه يك چهارم تا يك قاشق چاي خوري كاهش مي يابد.” [معادل ۷‌گرم] اين منجر به تنها كاهش 20 برابري فشار خون سيستوليك – فشار در رگهاي خوني در هنگام ضربان قلب مي شود.

اسپكتر نتيجه گيري مي كند كه “چنين كاهش اندكي اين سال را ايجاد مي كند كه آيا حذف نمك از رژيم غذايي و پيروي از رژيم غير نمكي واقعاً ارزش آن را دارد؟”

بنابراين آيا بايد رژيم نمكي را دنبال كنيم؟

“بدون عنوان!” اين را گراهام مك گرگور ، استاد بيماري هاي قلبي در لندن ، و يكي از بنيان گذاران روش كاهش مصرف نمك ، اظهار داشت. وي طي دو دهه گذشته كمپين هاي موفقي را براي كاهش مصرف نمك در انگليس اجرا كرده است.

“اين گفته كه كاهش مصرف نمك باعث كاهش فشار خون در تعداد كمي از افراد مي شود ، وجود يك باور غلط در مورد اين بيماري است.”

“علي رغم اين واقعيت كه برخي از افراد ممكن است به نمك حساسيت داشته باشند ، كاهش مصرف نمك در جمعيت عمومي مي تواند جان بسياري را نجات دهد.”

پروفسور مك گرگور مي گويد: “شكي نيست كه” تغييرات اندك در مصرف نمك در جمعيت عمومي مي تواند تأثيرات عمده اي داشته باشد. “

پروفسور جعفري رز ، متخصص اپيدميولوژي در دانشكده بهداشت و طب گرمسيري در لندن ، اولين كسي بود كه اشاره كرد كاهش مصرف نمك در مقادير كم براي كل مردم بسيار مفيد است. در سال 1998 ، او نمونه ادرار 10 هزار نفر را در 52 مركز در سراسر جهان آزمايش كرد تا ميزان دفع نمك را در 24 ساعت اندازه گيري كند. وي در مقاله اي كه در BioMagi منتشر شد گفت: “مطالعات نشان داده است كه كاهش 25 ميلي متري فشار خون در جمعيت عمومي در مقايسه با داروهاي ضد فشار خون ، تأثير بيشتري در كاهش سكته و حملات قلبي دارد.”

تحقيقات مشابه پروفسور مك گرگور و همكارانش ، با حضور 12000 نفر و 133 آزمايش ، نشان داد كه مصرف نمك فشار خون را كاهش مي دهد ، حتي در افرادي كه فشار خون آنها نرمال است. و هرچه ميزان نمك كمتر باشد ، فشار خون پايين مي آيد.

“يك مطالعه در سال 2008 در انگليس همچنين نشان داد كه كاهش مصرف نمك ميزان مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي را سالانه 6000 كاهش مي دهد.”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.