ديپلماسي فعال يعني چه؟ – تيتر نيوز

به وبلاگ جامع پزشكي خوش آمديد.

ديپلماسي فعال يعني چه؟ – تيتر نيوز

بگذار زمان بگذرد و به جاي استفاده از فرصت ها ، از ما استفاده مي شود و كشورهاي عضو سازمان ، به ويژه قدرت هاي بزرگ ، ما را به عنوان پلي براي موفقيت مي بينند. براي بهترين استفاده ما بايد خود را ارزيابي كرده و بهره وري را افزايش دهيم. بهترين استفاده اين است …

ديپلماسي فعال يعني چه؟ – تيتر نيوز https://titr-news.ir/2021/09/ديپلماسي-فعال-يعني-چه؟-تيتر-نيوز/ Thu, 23 Sep 2021 21:00:38 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/09/ديپلماسي-فعال-يعني-چه؟-تيتر-نيوز/ بگذار زمان بگذرد و به جاي استفاده از فرصت ها ، از ما استفاده مي شود و كشورهاي عضو سازمان ، به ويژه قدرت هاي بزرگ ، ما را به عنوان پلي براي موفقيت مي بينند. براي بهترين استفاده ما بايد خود را ارزيابي كرده و بهره وري را افزايش دهيم. بهترين استفاده اين است …

بگذار زمان بگذرد و به جاي استفاده از فرصت ها ، از ما استفاده مي شود و كشورهاي عضو سازمان ، به ويژه قدرت هاي بزرگ ، ما را به عنوان پلي براي موفقيت مي بينند. براي بهترين استفاده ما بايد خود را ارزيابي كرده و بهره وري را افزايش دهيم. بهترين استفاده اين است كه وضعيت داخلي را بشناسيد ، وضعيت كشورهاي عضو را بشناسيد ، هر دو را به موقع متصل كنيد ، بازخورد بگيريد و به طور مداوم اين سطح را ارتقا دهيد. انتظار مي رود دولت سيزدهم بتواند از ظرفيت هاي بزرگ خود استفاده كند.

معنويت و فرهنگ در سخنراني رئيس جمهور در كنفرانس شانگهاي بسيار مهم بود و نشان مي دهد كه قلب مردم بايد دور هم جمع شوند تا اساس همه فعاليت ها ، به ويژه اقتصادي باشد.

اما ديپلماسي فعال اين است كه كارها را به موقع و از قبل انجام دهيم ، به شرط آنكه زمينه به خوبي مهيا شده و وضعيت داخلي براي ارائه يا تبادل تجربيات محاسبه و تنظيم شود. اين نكته بسيار مهمي است كه اغلب دست كم گرفته مي شود و بدون تجزيه و تحليل وضعيت داخلي شروع به كار مي كنند. در حال حاضر ، به نظر مي رسد گروه هاي متخصص كمابيش در جنبه هاي مختلف فرهنگي ، اقتصادي ، اجتماعي ، سياسي و ادبي كشورهاي عضو سازمان همكاري شانگهاي وجود دارد. آنها بايد شناسايي ، سازماندهي و استخراج شوند. كشورهاي عضو شرقي ، به ويژه همسايگان ما ، به دليل اشتراكات زباني و مذهبي آسان تر از ساير كشورها هستند. توجه به حقايق و اجتناب از هر نوع تسلط شرط اساسي است. همه فعاليتها نبايد دولتي باشد. دولت بايد نظارت كند. تعاوني ها و سازمان هاي غيردولتي (NGO) بايد مطالعات تاجيكي ، مطالعات ازبكي را تاسيس يا تقويت كنند تا در جنبه هاي مختلف اقدامات اضطراري با چين و روسيه تماس بگيرند و تجربيات و اطلاعات و فرصت ها ، تهديدها و مسائل فرهنگي را اجتماعي كنند. پيشرفت هاي سياسي و اقتصادي خوبي در زبان و ادبيات فارسي داشته باشيد و روش صحيح برخورد با آن را بياموزيد. بديهي است كه اندازه و قدرت اين مراكز بستگي به اهميت و اندازه هر كشور دارد. انتخاب مكان براي اين مراكز نيز ممكن است ضروري باشد. به عنوان مثال ، استانهاي خراسان و گلستان به دليل مجاورت با برخي از كشورهاي عضو ممكن است به طور مناسب انتخاب شوند. دولت بايد اطمينان حاصل كند كه اين مراكز يا اتحاديه ها فعاليت هاي رو در رو يا موازي عليه يكديگر انجام نمي دهند. آنها بايد با از بين بردن موانع داخلي حداكثر استفاده را ببرند. سازماندهي راديو و تلويزيون و افزايش زمان پخش برنامه مناسب بسيار مهم است. مي توان يك كانال را به SCO اختصاص داد و براي كشورهاي عضو برنامه ريزي كرد. دانشگاه ها بايد صندلي هاي لازم براي شناسايي ظرفيت هاي موجود در رشته هاي مختلف و تبادل نظر با بخش خصوصي ايجاد كنند تا هويت آنها واقعي تر شود. عوامل اجرايي در بخش خصوصي بايد تجربيات خود را سازماندهي كرده و براي ورود فعال تلاش كنند تا به دليل تجربه يا اطلاعات غلط ايراني شكست نخورند.

علاوه بر موارد فوق ، بسياري از موارد ديگر را مي توان به عنوان ديپلماسي فعال ذكر كرد:

اولين مورد توافق سه جانبه بين ايالات متحده ، بريتانيا و استراليا و تمركز بر سلاح هاي هسته اي است. فرانسه كه از اين توافق سه جانبه خشمگين است ، نه به اين دليل كه با هسته اي شدن مخالف است ، بلكه به اين دليل است كه در اين برنامه سودمند نقش نداشته است! در يك كليپ ، ويدئويي را ديدم كه در آن شخصي خواستار موضع گيري شديد جمهوري اسلامي در اين زمينه بود كه جمهوري اسلامي بايد به جامعه بين المللي اعتراض كند. من راه مياني ثبت نام به عنوان يك سند رسمي را توصيه مي كنم. به عنوان مثال ، از سازمان ملل يا سازمان انرژي اتمي در وين بپرسيد كه آيا از اقدامات هسته اي اين سه كشور مطلع است يا خير. آيا نبايد مقام داشته باشد؟ آيا استاندارد دوگانه وجود دارد؟ چرا كساني كه نسبت به فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي اينقدر حساس هستند در اينجا ساكت هستند؟ و …

دوم ، من يك ويدئو در مورد مدارس آموزشي ضد شيعه يا ضد تروريسم در پاكستان ديدم ، كه تعداد زيادي از مردم در آن شركت كردند و حتي توسط عمران خان ، نخست وزير نيز حمايت شد. در اينجا نيز ديپلماسي فعال جمهوري اسلامي را ملزم به اتخاذ اقدامات احتياطي مناسب مي كند. از آنها بپرسيد كه آيا چنين مدارسي وجود دارد؟ آيا اين مدرسه نمي خواهد در مورد كاهش اختلافات صحبت كند؟ آيا وجود چنين مدارسي براي روابط دو طرف كه هر دو طرف بر آن اصرار دارند مضر نيست؟ و …

مدارس ، به ويژه آنهايي كه از بودجه عمومي نيز استفاده مي كنند ، بايد فعال شوند. آنها همچنين ديپلماسي دارند ، هم موقعيت مخالفان را به طور دقيق شناسايي مي كنند ، هم كاستي هاي برخي از ديدگاه هاي آنها را مستند مي كنند ، هم وحدت و تفاوت ها را توضيح مي دهند و هم كاستي ها را در فعاليت ها و اعتقادات عمومي نشان مي دهند و هم اصول آنها را معرفي مي كنند. ايده هايي براي ادغام ايده ها. براي پرداخت. آنها به جاي تلاش براي بازيابي ، در غم خود غرق مي شوند و بنابراين ، شكست بيشتري را تجربه مي كنند. زندگي بهتر و منفعل به اين معني است كه همه اعضاي كشور با يكديگر براي تأثيرگذاري بر عضويت ، ايجاد ثبات در كشور و نشان دادن تأثير خود در كار فرهنگي اصول همكاري مي كنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.