معاون سابق وزير آموزش و پرورش به برخي موانع در كار آموزشي ايجاد شده توسط آموزش و پرورش در زمان تاج گذاري اشاره كرد و به شش مرحله براي بازگشايي مدارس اشاره كرد. سيد نصرت الله فضلي در گفت وگو با تيتر نيوزوي با اشاره به آمادگي هاي لازم براي بازگشايي مدارس ، گفت: سال …
۶ اقدام ضروري براي بازگشايي مدارس https://titr-news.ir/2021/09/۶-اقدام-ضروري-براي-بازگشايي-مدارس/ تيتر نيوز Wed, 01 Sep 2021 22:28:38 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/09/۶-اقدام-ضروري-براي-بازگشايي-مدارس/ معاون سابق وزير آموزش و پرورش به برخي موانع در كار آموزشي ايجاد شده توسط آموزش و پرورش در زمان تاج گذاري اشاره كرد و به شش مرحله براي بازگشايي مدارس اشاره كرد. سيد نصرت الله فضلي در گفت وگو با تيتر نيوزوي با اشاره به آمادگي هاي لازم براي بازگشايي مدارس ، گفت: سال …
معاون سابق وزير آموزش و پرورش به برخي موانع در كار آموزشي ايجاد شده توسط آموزش و پرورش در زمان تاج گذاري اشاره كرد و به شش مرحله براي بازگشايي مدارس اشاره كرد.
سيد نصرت الله فضلي در گفت وگو با تيتر نيوزوي با اشاره به آمادگي هاي لازم براي بازگشايي مدارس ، گفت: سال تحصيلي 1400-1401 از اول اكتبر آغاز مي شود و برخلاف سال هاي گذشته ، مسائل ناشي از بيماري عروق كرونا قلب به موقع تر است ، تصميمات دقيق و انعطاف پذير لازم است. هرج و مرج ، “دانش آموزان و مدارس سوزاندن افراد و جامعه را افزايش نمي دهند.
وي افزود: اين مسائل شامل آموزش حضوري ، پاره وقت يا نيمه وقت با چالش هاي جدي در آموزش و پرورش روبرو است ، بنابراين در سال گذشته آموزش از راه دور ، وظايف اصلي آموزش و پرورش مانند توسعه اجتماعي ، جسمي ، اختلال كار گروهي ، سلامت روان ، رشد فكري …
يكي از اعضاي شوراي مركزي مركز معارف اسلامي گفت كه اين روش آموزشي حتي سطح تحصيلات را تا 40 كاهش داده است ، به گفته وزارت آموزش و پرورش ، بيش از سه ميليون نفر از دسترسي به آموزش محروم شده اند و برخي از دانش آموزان ترك شده اند. وي گفت ، خانواده هاي محروم به دليل نياز به كار دانش آموزان ، آنها را از آموزش از راه دور محروم مي كنند و گاهي اوقات آموزش هاي فوق برنامه اي درست يا غلط را به ويژه از آموزش مدرسه مفيدتر مي دانند. همانطور كه در دبيرستان ، ميزان ترك تحصيل را افزايش مي دهد قيمت
فضلي ادامه داد: بنابراين ، با بيش از 40 هزار كارمند اداري ، بيش از 700 ناحيه آموزشي ، 300 هزار كارمند مدارس ، معلمان شامل مديران ، معاونان و مديران اجرايي ، تصميمات ملي ، استاني و محلي و داراي ظرفيت اجراي سياست ها. به
وي بر اساس تجربيات خود در طول اين سالها ، شش تدبير زير را براي يادگيري ، به صورت خصوصي و خارج از كشور ضروري دانسته و اظهار داشته است:
1- ثبت نام كليه دانش آموزان در سيستم الكترونيكي مربوطه ، به ويژه رديابي درجه يك و بقا و خروج از مدرسه با جمع آوري كليه امكانات به گونه اي كه پوشش تحصيلي در هر سال تحصيلي نسبت به سال گذشته كمتر باشد.براي رشد.
2- توزيع كتب درسي ، به ويژه كتب درسي براي تعداد كمي از مقاطع و حرفه هاي فني و حرفه اي ، به طوري كه هيچ دانش آموزي در اول آنلاين بدون كتاب درسي نخواهد بود.
اول اكتبر بايد آغاز واقعي بازگشايي مدارس باشد ، نه افتتاح رسمي ، بنابراين آمار دقيق مدارس ، مناطق و استانها ، توزيع مناسب مدرسه به مدرسه ، تعيين مكانهاي دبيرستان ، محلي ، استاني و دانش آموزي انتقال مستلزم نظارت مستقيم و بالا براي از بين بردن سازگاري سيستم هاي مختلف در آموزش و پرورش ، از جمله عواملي است كه كتاب را به موقع به دانش آموز تحويل مي دهد.
3. سازماندهي به موقع ، مناسب و عادلانه معلمان يكي از خواسته هاي آموزش با كيفيت و مثر است. كمبود معلم در ايران از نظر تجربه ، مهارت ها و تهديدها ، مهارت ها و فرصت هاي آموزشي در بين معلمان متفاوت است. ثبت نام و خروج دانش آموزان بر اساس آمار ، تعداد مدارس و تعداد و ظرفيت كلاس ها تعيين مي شود. روشهاي جبران كمبود معلم نيز تا حدودي شناخته شده است و تنها تصميمات ديرهنگام مي تواند دانش آموزان را گيج كرده ، انگيزه تدريس را كاهش داده و منجر به تجربه تلخ عدم قطعيت در آموزش و پرورش شود.
راه تمركز و تصميم گيري براي جبران كمبود معلم بايد حفظ و ترويج يادگيري باشد ، نه نگاه اقتصادي و غيرمسئولانه به يادگيري. افزايش تراكم بيش از 25 نفر ، از جمله بي پروايي و كشتن ، زمان مفيدي براي يادگيري در كلاس درس است و معلم فرصتي براي تعامل فردي يا گروهي با دانش آموزان نخواهد داشت. كلاسها باز است و كلاسها تعطيل است ، بنابراين همه معلمان بايد تا 11 سپتامبر به مدارس اطلاع دهند و طبق برنامه كلاس درس مدرسه ، كلاسها بايد مشخص شده و ليستي از دانش آموزان به معلم ارائه شود. به
4- برنامه درسي مدرسه بايد از يك مدل انعطاف پذير كه شامل روانشناسي دانش آموزان ، ساعات دروس و موضوعات است تدوين شود و سعي كنيد در برنامه درسي مدارس ابتدايي ملي از 45 دقيقه تجاوز نكند و مابقي نبايد بيش از 50 دقيقه باشد. و تعداد ساعات در هر سال تحصيلي بايد بدست آيد.
5- محيط يادگيري بايد از كلاس به مدرسه و از مدرسه به جامعه ايجاد شود ، و رسانه هاي آموزشي بايد از كتاب به مواد صوتي ، تصويري ، تصويري و هدفمند و رسانه ارتقا يابد تا يادگيري عميق تر و معني دارتر شود.
6. آموزش نبايد محدود به دانش آموزان توانا و پويا باشد ، بلكه دانش آموزان كم انگيزه و ضعيف بايد به موقع شناسايي شوند ، به عنوان مثال ، در ماه نوامبر ، و حمايت هاي ويژه براي جلوگيري از يادگيري انجام شود. موانع را برطرف كنيد.
انتهاي پيام
- پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰۰ ۰۳:۳۳ ۱۹ بازديد
- ۰ نظر